جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

نرخ متوسط bounce rate چقدر است؟

احتملا می دانید یک کدام از مهم ترین فاکتورهایی که در گوگل آنالیتیکس دیده می شود چیست؟ بله، bounce rate میباشد که برای هر کاغذ بصورت منقطع احتساب میشود و برای کل دامنه میانگین بانس ریت مربوط به آحاد صفحات می باشد. در فارسی نرخ پرش گفته می شود که درصد بازدیدکنندگانی هست که یک شیت وب را بدون جاری ساختن اقدامی مانند کلیک کردن بر روی لینک و پیوند،تکمیل یک فرم، دریافت خدمات یا خرید کالا، رخنه‌ می کنند.
آیا bounce rate و نرخ پرش استفاده کننده از تارنما شما خیلی بالاست؟ اگر که میل دارید bounce rate صفحه های وب سایتتان را کاهش دهید ، توصیه می کنیم این نوشته ی علمی را استیناف نمائید و 14 روش جهت تحت آوردن نرخ آموزش سئو مشهد سنگین گویی (نرخ پرش) و تقویت seo و بازدید وب سایت را بشناسید و انجام فرمایید. 
نرخ هنگفت گویی یا bounce rate یکی‌از مرسوم ترین ایرادات در seo بسیاری از سایتها محسوب می شود. درصورتی که این فاکتور در وبسایت شما بالاست و  اکثر کاربران شما بعد از تحقیق یک صفحه که معمولا ورقه اساسی سایت هست ، از تارنما شما خارج می شوند ، فرصتی برای تبدیل کاربران به مشتریان و مخاطبان دارای مسئولیت خود ندارید. آموزش سئو در مشهد

استارت تعریف دقیقی از این مضمون‌ ارائه می‌دهیم تا با جزئیات بیشتر آشنا شوید و بعد روشهایی که جهت کاهش نرخ گزافه گویی کاربرد دارا هستند را بیان میکنیم تا شما به راحتی و به درستی بتوانید سئو وبسایت خود را ارتقاء دهید و کاربران ورودی به وب سایت را بهترین نحو به سمت صفحه های تولیدات یا خدمات خود راهنمایی فرمائید.
Bounce rate چیست؟
نرخ پرش ، نرخ گزافه گویی یا bounce rate آمار یا درصد کاربرانی میباشد بعد از ورود به یکی از صفحات وبسایت شما ، سوای مراجعه به برگه دیگری ، تصمیم می گیرند از تارنما خارج شوند.
هرچه bounce rate  بالاتر باشد ، نشاندهنده این میباشد که نتوانسته اید با کاربر ارتباط موثری داشته باشید و این یعنی وب سایت شما یا سرعت مناسبی ندارد ، یا تجربه کاربری بدی را برای بازدیدکنندگان ساخت کرده و یا محتوای نامناسب و بی کیفیتی را ارائه می دهید ، پس در فروش تولیدها یا ارائه خدمات با مشکل مواجه خواهید شد.
احتمالا در گوگل آنالیتیکس یا سایر ابزارهای seo ، با bounce rate مواجه شده اید و درصدی را برای هر کاغذ سایتتان مشاهده کرده اید.
بیایید نگاهی به معیار معدل ​​این نرخ داشته باشیم و بازرسی کنیم در چه حالتی عالی و در چه درصدهایی وضعیت بد هست.

درصورتیکه نرخ bounce rate بیشتراز 80٪   باشد خیلی وضعیت سایت یا شیت بد میباشد.

میان 70 – 80 درصد ضعیف است

در صورتی این نرخ دربین 50 – 70  درصد را آرم دهد ، تارنما شما از این نظر معدل ​​است

بهترین حالت برای bounce rate درصدی فی مابین 30 – 50  است البته تحت تر از این میزان احتمالا خطای ردیابی یا نقص‌ در دسترسی ربات های گوگل و یا استعمال از افزونه های تحلیلی در تارنما را علامت می دهد.

دلایل اهمیت کاهش bounce rate چیست؟
دقت به نرخ پرش و درصدی که در آنالیتیکس برای هر ورقه نشان داده میشود، به سه برهان عنایت دارااست:

کاربری که از تارنما شما پرش می کند به نه جذب نشده یا به مشتری شما تبدیل نشده می‌باشد. به این ترتیب وقتی که بازدیدکننده را از پرش نهی کردن می‌کنید، میتوانید نرخ تبدیل خود را نیز ارتقا دهید. یعنی کاهش bounce rate = افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری.



فاکتور bounce rate به عنوان یک استدلال سکو بندی گوگل شناخته می‌شود. در واقع طبق مطالعاتی که توسط متخصصین سئو صورت گرفته، بدین فایده رسیده اند که به طبع این فاکتور تاثیر برجسته و زیادی در جایگاه یک ورقه دارد. کاهش بانس ریت، ادله مهمی برای بهبود مرتبه وب سایت می باشد.

یکی‌از‌از سایر از دلایل اهیمت نرخ پرش این می‌باشد که در شرایطی که کاغذ ای نرخ بالایی داشته باشد، به‌این مضمون‌ است که از حیث محتوا، تجارب کاربری، لینکسازی داخلی و ساختار مشکلاتی داراست که شمارا متوجه میکند و میتوانید آن ها را برطرف فرمائید.

نرخ معدل bounce rate چقدر می‌باشد؟
طبق گزارشی در GoRocketFuel.com، میانگین نرخ Bounce Rate در میان 41 تا 51 درصد می‌باشد. با این وصاف، نرخ پرش بی آلایش به زمینه عمل تارنما شما هم بستگی زیادی داراست. معمولا بصورت کلی، نرخ پرش برای سایتهای فروشگاهی کمتر از وبسایتهای خدماتی یا ارائه دهنده محتوا مانند بلاگ ها میباشد. پس در‌حالتی که قصد دارید نرخ پرش مطلوب را تجربیات کنید، خلال رعایت اصول بهینه سازی، قطعا سایت خود را با وبسایتهای مرتبط و رقبای خود مقایسه فرمایید.

همچنین منابعی که برای وب سایت شما ترافیک تولید میکنند را رسیدگی نمایید. کاربران از چه طریقی وارد تارنما شما میگردند؟ موتور جستجو؟ تبلیغات بنری؟ لینک های رپورتاژ؟ طبق پژوهش های انجام یافته، کاربرانی که از طریق بنر و لینکهای تبلیغاتی وارد سایتها می گردند، خیلی وا رفته تر از شیت پرش میکنند. پس در صورتی‌که تبلیغات زیادی انجام میدهید و bounce rate بالایی را مشاهده میکنید، خیلی هم نگران نباشید.

Bounce rate در مقایسه با exit rate
نرخ خروج یا exit rate فاکتور دیگری در گوگل آنالیتیکس میباشد که مشابه با نرخ پرش می باشد، با یک تفاوت عمده:

نرخ پرش درصد عده ای می باشد که در یک کاغذ قرار می گیرند و آن را رخنه‌ می کنند.

نرخ خروج درصد کسانی است که یک شیت را ترک می کنند (حتی در صورتی‌که در طی ورود به وب سایت از طریق آن کاغذ وارد نشده باشند ، یعنی از شیت دیگری از همان تارنما وارد صفحه نام برده شده اند)

به عنوان مثال، فرض کنید شما که از طریق گوگل وارد این صفحه از سایت ما شده اید، بلافاصله از وبسایت خارج شوید، این یک پرش میباشد.

البته در صورتی از این کاغذ ای که موقتا حضور دارید، به شیت دیگری از سایت  بروید و پس از رسیدگی شیت بعدی ، از وب سایت خارج شوید، این خروج می باشد که نرخ exit rate برگه آجل را افزایش می دهد. اما موجب کاهش bounce rate  این شیت (همین ورقه ای که در حالا تحقیق آن هستید) شده اید.

چرا مخاطب از یک برگه پرش میکند؟ چون انتظارات او برآورده نشده!

چرا کاربر از برگه خارج می‌شود؟ احتمالا اطلاعات موردنیاز خود رابدست آورده میباشد!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد