جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

واژه SWOT یعنی چه؟

تا بحال برای‌تان پیش آمده است که خیلی برنامه‌ریزی و سعی بکنید اما در نهایت فایده‌ای که می‌خواهید را به دست نیاورید؟ در صورتی چنین تجارب‌ای دارید، راهکار عمل شما پژوهش سوات (چک SWOT) می باشد.

در‌این مقاله طرز تجزیه و تحقیق SWOT را به همپا جدول SWOT برای‌تان آماده کرده‌ایم. داشتن ادراک صحت از مدل سوات میتواند رویت کرد شما را نسبت به جوانبی از کسب‌و‌کارتان باز کند که شاید آموزش سئو مشهد خودتان هم از آن خبری نداشته باشید! در انتهای نوشته‌علمی، برای اینکه مضمون‌ سوات را بصورت عملی ملاحظه کنید، دو نمونه کاربردی از این رسیدگی را پیش پای‌تان گذارده‌ایم. در همین راستا پیشنهاد می‌کنیم محرمانه هم به ۳۶۵ بوک بزنید، چرا؟ چون ما در ۳۶۵ بوک خلاصه صوتی برترین کتاب‌های دانا در مورد بازاریابی و کسب و کار را معرفی کرده‌ایم و در‌حالتی که بیزینسی دارید و یا اندیشه فعال‌ساز‌ی یک استحصال و کاری در راز دارید، این کتاب‌ها درین مسیر قادر است به شما کمک کند.

هدیۀ : پرسش‌نامۀ بدون پول SWOT

آیا قصد دارید کسب و کار خود را با ماتریس آموزش سئو در مشهد سوات نظارت کنید؟ ما یک پرسش نامه شامل فراگیری، نمونه عملی سوات و دو جدول سوات و استراتژی های راهبردی آن را برای شما آماده کرده‌ایم.

برای مشاوره بدون پول، همین الان با ما تماس بگیرید.

پرسش‌نامۀ سوات را دانلود می‌کنم021-41897070داخلی 3

واژه و کلمه SWOT یعنی چه؟

در صدر بیایید مقداری درخصوص خود کلمه \\\"SWOT\\\" سخن بزنیم و ببینیم که ابدا این کلمه و واژه انگلیسی چه مضمون‌ دارد.


واژه SWOT از کنار هم قرار دادن حروف نخستین چهار کلمه‌ی Strengths (نقاط قوت)، Weaknesses (نقاط ضعف)، Opportunities (فرصت‌ها) و Threats (تهدیدات) ساخته شده است. همان گونه که از اسمش پیداست، این تکنیک به ما کمک می‌کند تا به نقاط قوت و ضعف خودمان پی ببریم، فرصت های پیش روی خودمان را بشناسیم، و تهدیدهای احتمالی را به طریق موثری رئیس کنیم.


احتساب SWOT از کجا به وجود آمد؟

حول و حوش دهه‌های 60 یا 70 میلادی بود که یک استاد دانش گاه به اسم آلبرت هامفری در دانشکده استنفورد آمریکا مسئول یک پروژه تحقیقاتی بود. این مدرس برای اینکه برنامه‌های استراتژیک خودشان را نظارت کرده و متوجه استدلال شکست آن بشود، یک تکنیک ارائه داد که اسمش تکنیک SOFT بود. دقیقا مثل نحوه SWOT، در طرز SOFT هم حروف اولیه چهار کلمه و واژه کنار هم چیده شده‌اند:


سخن S به جای کلمه و واژه Satisfactory (به معنی رضایت‌قسمت) برای بخش‌هایی از کار که فعلا رضایت‌نصیب می باشند.


کلام O به جای واژه Opportunities (به معنی مجال‌ها) برای مجال‌هایی که می‌قدرت در آینده برای گسترش استفاده نمود.


حرف F به جای واژه و کلمه Faults (به معنی ایرادها) برای شناسایی ایرادهای موجود در کار.


و سخن T به جای کلمه Threats (به معنی تهدید‌ها) برای نشان دادن تهدیدهایی که توسعه و گسترش و موفقیت عمل را عقب می‌اندازند.


حالا ممکن است بپرسید که روش سافت (SOFT) چطور به سوات (SWOT) تبدیل شد؟ در سال 1964، سمیناری به اسم \\\"اپلیکیشن‌ریزی بلندمدت\\\" در زوریخ (سوئیس) برگزار شد. در این سمینار، یکی از سخنرانان برای نخستین دفعه مدل سوات را معرفی کرد و به حضار هم اظهار کرد که این مدل، اقتباسی از مدل SOFT آقای هامفری می باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد