جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

جامع ترین وبلاگ تخصصی آموزش سئو در مشهد

ریدایرکت ۳۰۱ چیست؟

جاری ساختن هرکدام از شغل های اورده شده در شرایط معمولی سبب شود تا بهینه سازی وب سایت شما زخم ببیند، البته با اجرا راه و روش‌کارهایی می‌قدرت جلوی آن را گرفت. یکی‌از مهمترین و مهم‌ترین رویه‌کارهایی که برای این قضیه ارائه می شود، ریدایرکت ۳۰۱ میباشد. آموزش سئو در مشهد ریدایرکت ۳۰۱ سبب ساز گردد تا صفحه ها قبل و URLهایی که عوض کرده‌اید، به نشانی جدیدی هدایت شوند تا seo وبسایت شما آسیبی نبیند. ما درین نوشته ی علمی قصد داریم که به معرفی ریدایرکت ۳۰۱ بپردازیم و سپس به پرسش‌های مهمی مانند شیوه پیاده‌سازی و اینکه چه وقتی بایستی سراغ آن بروید، خوا‌هیم پرداخت؛ پس با ما یاروهمدم باشید.
ریدایرکت ۳۰۱ چیست؟
در‌صورتی‌که قصد دارید که نشانی یک شیت را عوض فرمائید، می بایست کارهایی اجرا دهید تا مطمئن گردید که بازدیدکنندگان اینترنت‌تارنما شما به آدرسی که میخواهید هدایت میگردند. در دنیای فناوری به‌این تغییر‌و تحول ریدایرکت ۳۰۱ می گویند.
ریدایرکت ۳۰۱، یک HTTP status code (کدهایی مانند ۴۰۴، ۴۰۳ و ۵۰۰ در‌این خانواده قرار دارا‌هستند) میباشد که بوسیله سرور اینترنت‌تارنما به مرورگر شما ارسال گردد. در واقع، ریدایرکت ۳۰۱ یک مسیر مستمر از یک URL به URL دیگر را آرم می دهد. با اجرا این شغل، هر کاربری که قصد داشته باشد به URL قبل دسترسی پیدا نماید، به کاغذ نو هدایت شود.

ریدایرکت ۳۰۱ بیشتر در حین‌هایی به کار گیری میگردد که شیت‌ای از یک اینترنت‌وبسایت را حذف یا این که منتقل کرده‌ایم. در شرایطی‌که از ریدایرکت ۳۰۱ به کارگیری نکنید، یوزرها در طی مراجعه‌ به اینترنت‌سایتتان، برگه ۴۰۴ را مشاهده خواهند کرد که اثر منفی هم روی یوزرها و هم روی seo تارنما دارااست.

این تغییر‌و تحول URL معمولا به حدی سریع حادثه میفتد که شما متوجه آن نخواهید شد و در یک دیده بر هم زدن، ورقه‌ای نو را مشاهده خواهید کرد. ولی، احتمالا با نگاه کردن به URL تارنما متوجه خواهید شد که با لینکی که وارد یا این که روی آن کلیک کرده‌اید، تفاوت‌هایی داراست. یکی‌از معمولی‌ترین روش‌ها برای باخبر شدن از این زمینه، به کار گیری از اکستنشن‌هایی مانند Ayima Redirect Path میباشد.

یک کدام از دیگر از کلیدی‌ترین نقش‌های ریدایرکت ۳۰۱، مربوط‌ به موتورهای کاوش میباشد. در صورتیکه شما از خانواده HTTP status code به‌صحت استعمال فرمایید و نشانه دهید که هر URL به کجا منتقل گردیده است، موتورهای جستجویی مانند گوگل و بینگ این قابلیت و امکان را در مشت شما قرار خواهند اعطا کرد تا مدام وب سایت خویش را به‌روز نگه دارید و در شیت نخستین حضور داشته باشید. در پی این نوشته ی علمی ( ارائه دهنده ی هاست وردپرس جمهوری اسلامی ایران ) شیوه و فرصت ساخت این HTTP status code را پژوهش خوا هیم کرد.
چه وقتی می بایست از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نمود؟
> تغییر‌و تحول URL :
در برخی مواقع نیاز میباشد که URL اساسی خویش را با صرفه‌خیس آموزش سئو مشهد یا این که ساختار فولدر‌های URL خویش را سازماندهی نمائید. شایسته ترین رویکرد‌شغل برای این زمینه، به کارگیری از ریدایرکت ۳۰۱ میباشد.
> بازآفرینی یک قطعه محتوا :
برخی اوقات ممکن میباشد که بخواهید به‌شکل بی نقص محتوای سابق خویش در یک کاغذ را نوسازی فرمایید. این محتوا فقط متن یا این که کلیپ را دربرگیرنده نمیشود و حتی پوسته‌های اینترنت‌وب سایت هم درین گروه قرار میگیرند.
دراین مورد، می بایست مطمئن گردید که یک ریدایرکت ۳۰۱ از URL سابق به نشانی تازه را پیاده‌سازی کرده‌اید. وقتی که‌این شغل را اجرا دهید، این بضاعت و توان را خواهید داشت که کاغذ پیشین را آرشیو و برگه تازه را جایگزین آن نمائید.
> ترکیب چندین محتوا با یکدیگر :
در صورتی‌که شما در اینترنت‌وب سایت خویش یکسری برگه با محتواهایی دارید که بایکدیگر هم‌پوشانی دارا‌هستند، دارنده یک کلمه و واژه کلیدی واحد میباشند یا این که حتی یک مسئله را پوشش میدهند، ممکن میباشد که بخواهید آنها‌را بایکدیگر مخلوط فرمائید. احتمالا ازطرفی‌دیگر هم شما نمیخواهید آنان از مقام‌بندی موتورهای کاوش بیرون شوند.
در اینجور مواقع، ریدایرکت ۳۰۱ به شما این بضاعت را خواهد اعطا کرد که یک سری ورقه را به یک شیت ریدایرکت نمائید.
> جابجایی محتوا از یک دامنه به دامنه‌ای دیگر :
در حالتی که اینترنت‌وب سایت خویش را از یک دامنه به دامنه دیگری جابجایی داده‌اید، بسیار اساسی میباشد که ریدایرکت ۳۰۱ از محتوای سابق خویش به محتوای تازه را پیاده‌سازی نمائید. به طبع به حافظه داشته باشید که ریدایرکت‌های شما بایستی از URL اساسی تقلید نمایند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد